Kerstconcert 9 december in Durgerdam: volle zaal?

Eén van de acties om ons koor, Cappella Nova, een betrokken publiek te bezorgen bestaat uit een brief. Twaalf koren in Amsterdam Noord, Edam/Volendam, Purmerend en de regio Waterland hebben een brief gekregen die maximaal 4 personen recht geeft op entree tegen reductietarief. Iedereen vindt het een leuk idee, nu nog afwachten wat het resultaat is.

Behalve een hele zwik huis-aan-huisbladen heb ik ook de website ‘Waterlandse evenementen’ een persbericht + foto gestuurd. Dat is gelukt, op www.waterlandseevenementen.nl/index.php?detail=2975 kun je concertinformatie en een aardige foto van een koorrepetitie zien. Erg goeie site overigens, nog nooit zoiets gezien in de wereld van het Nederlandse platteland (die ik redelijk goed ken). Zoals dat gaat heb ik deze link verspreid onder de koorleden. Wat blijkt: het doorsturen van zo’n linkje werkt als een tierelier. Ik kreeg via ‘Waterlandse evenementen zelfs de eerste reserveringen binnen! Gisteren op de repetitie bleken mijn koorgenoten het leuker te vinden om door te sturen dan een persbericht of een affiche/flyer-pdf.

Nou zit ik nog te zinnen op een actie in Durgerdam zelf, onder de bewoners van dit geweldig leuke dorp. Het bestaat uit ongeveer 120 huizen langs de IJsselmeerdijk, niet ver van Schellingwoude. Mijn idee is dat je voor zo’n concert ook draagvlak moet zoeken in de plaats waar je concerteert. Dus bedacht ik het volgende: elk Durgerdams huis krijgt een opvallend kaartje in de bus dat recht geeft op één toegangskaart tegen reductietarief. Punt is nu: krijg ik het nog rond: kaartjes maken, (laten) bezorgen. Uiterlijk zondag of maandag moet men er in Durgerdam bij het avondeten over praten (bijv. van wie kunnen we een tweede kaart krijgen).

Spannend! Krijg ik de kaartjes op tijd klaar? Liggen ze op tijd op de deurmatten van al die Durgerdamse huisjes?

Categorie: Zingen

Tags:

Eén reactie op Kerstconcert 9 december in Durgerdam: volle zaal?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *